Няма да повярвате! „Яташ“ с шокови намаления и нов магазин за празниците

С неустоими намаления и с нов магазин в сърцето на Варна зарадва клиентите си по повод предстоящите светли празници една от водещите компании в света, внедрила уникални иновации в производството на легла, мека и корпусна мебел и текстилни изделия „Яташ“ („Yatas“). Новият концептуален магазин се намира на втория етаж на в Mall Varna, а първите клиенти прекрачиха прага му на 4 ноември.

„Yatas“ е създадена през 1976 г. като фабрика за производство на дунапренови изделия. През годините, в резултат на значителните инвестиции, компанията разширява продуктовата си гама, влагайки в нея огромни производствени мощности, наука и дори космически технологии.

Световната слава на производителката, чиито стоки и услуги се предлагат в над 60 страни в цял свят, се дължи не само на разнообразието и качеството, но и на иновациите, които често нямат аналог при конкурентните компании. Например „Yatas“ използва лицензирани технологии Outlast, които се използват при екипировката на астронавтите на НАСА, тъй като тя регулира човешката температура.

Матраците, произвеждани в "Yatas" са двулицеви, което позволява ефективното им използване в зимните и летни месеци. Тя е единствената фирма, която използва Woolmark - вълнени вложки, които се използват при изработката на зимната страна на матраците и на завивките, тъй като позволяват поддържането на постоянна телесна топлина.

Компанията е единствената производителка, която влага вълна от Алпака и натурална коприна. Тя е и първата фирма, която използва антиалергични и антибактериални вложки в своите възглавници и завивки, като се използват лицензирани пълнежи на фирмата Dacron.

Изборът на продуктите на „Yatas“ е не само интелигентен от гледна точка на здравето, а и практична инвестиция.

За българските клиенти е важно да знаят, че единственият и официален вносител на марката „Yatas“ у нас от 1998 г. насам е “Мебелни къщи Ралица“ АД, която е част от холдинга „Интерсервиз Узунови“ АД. В момента продуктите на световния производител, освен в мрежата на „Мебелни къщи Ралица“ АД могат да се намерят и в около 30 мебелни фирми, както и в „Карфур“.

И тъй като интересът към стоките нараства лавинообразно, за удобство на клиентите си, вносителят откри концептуален магазин на марката „Yatas“ в Mall Varna, на втория етаж, в началото на ноември. През 2015 г. предстои откриването на нов обект от около 800 м2 в един от най-големите молове в София, а през 2016 г. вносителят планира още един концептуален магазин в Бургас.