Съвместна дарителска акция на Асоциация "Да съхраним жената" и "Интерсервиз Узунови"АД в кв.Аспарухово на 29.08.2014г.

Социалната отговорност на бизнеса и НПО - ръка за ръка в подкрепа на пострадалите в кв.Аспарухово от водния потоп на 19 юни 2014 г.

„Интерсервиз Узунов”АД и Асоциация „Да съхраним жената” Варна са в дългосрочно бизнеспартньорство. В ежегодния конкурс „Жена предприемач и мениджър на годината”, който Асоциация „Да съхраним жената” и Община Варна организират, госпожа Гинка Узунова е носител на най-големия приз. Тя е между учредителите на Асоциацията и е активен неин член. Години наред тя е спомоществувател на крупни социални инициативи и на каузата за подкрепа на жени в социален риск.
Красимир и Гинка Узунови станаха съпричастни към личната трагедия на пострадалите семейства от водната стихия на 19.06.2014 г. в кв. Аспарухово. Те дариха на единадесет семейства, предложени като крайно нуждаещи се от Български Червен Кръст, бяла и черна електродомакинска техника – хладилници, печки, телевизори.
Асоциация „Да съхраним жената” подкрепи 20 семейства с хранителни пакети, съдържащи консерви, ястия, компоти, бисквити, пастети.
Доброто в нашия живот се случва, когато има добри сърца, солидарност и съпричастност.