PLAYGROUND

Playground е най-модерната верига увеселителни центрове в България - в Mall Varna, The Mall - София и Mall Galleria - Бургас. Playground предлага изключително успешен микс от развлечения с различен характер за потребители на различни възрасти. Уникалното в концепцията е не само в разполагането на игри и забавления на едно място, а в обединяването им в едно общо предложение за разпускане на заетия градски човек.
Зад успеха на Playground стои иновативният подход на компанията Интерсервиз Узунови АВ, който получи признание и награда за Най-успешна нова концепция за забавления от форума на Балканското изложение за развлечения и игри - BEGE Expo 2010. Компанията е ексклузивен дистрибутор на SEGA Amusements Europe.
Възможностите за развлечения, игра и прекарване на свободно време са развити в една изключително стилна среда. Те включват:

4D CINEMA
Супер ефектна част от увеселителния център е 4D киното. То представлява интересна провокация към сетивата.
След като зрителят се разположи на мястото си, той попада в абсолютно различен свят. Картината е с необикновено цифрово качество и  оживява през специалните очила, с които я наблюдава човек. Въздействието й се допълва от звукови ефекти и реално усещане за движение, което се дължи на високотехнологичните седалки за постигане на ускорение до 2G и до 100 движения в секунда. Допълнителни ефекти като истински вятър превръщат 4D киното в място, където филмите не само се гледат, а се изживяват.

VIDEO GAMES
шофиране, надпревара, стрелба, бой, танци или свирене на китара са само част от преживяванията ви в Playground - тук са най-новите видео симулаторни игри, подходящи за индивидуална игра, за премерване на сили с близките и дори за световно състезание. Много детски игри с уникални подаръци и играчки.

SPORTSBAR
Playground Варна вече разполага и с модерно оборудван боулинг с 10 писти Brunswick и билярдна зала с 4 професионални маси, както и спортен бар. Тук феновете могат да гледат любимия спорт на огромни екрани из цялото заведение, докато самите те играят.

BOWLING
удоволствието от играта на 14 писти с оборудване от American Machine and Foundry (AMF)1. Тук се провеждат професионални турнири, шоу състезания с български знаменитости, team-building и други.

BILLIARDS
4 професионални “Dynamic II 9 ft” маси, сертифицирани за ползване при световните шампионати и европейски турнири 1

PLAYSTATION LOUNGE
Идеалното място за разпускане на група приятели - гигантски екран, уютни дивани, любимата напитка и уникални игри. Провеждат се и турнири с атрактивен награден фонд.

TOUCH SCREEN MULTIGAME TABLES
за всички, които обичат изисканите забавления с карти и зарове в модерен вариант

BAR & CAFE
с комфортна обстановка и разнообразно меню с напитки, сезонни предложения и промоции

DJ CLUB
със страхотна музикална програма, качествено Function 1 озвучаване и DJ пулт, зад който вече са заставали и много световноизвестни изпълнители.

Контакти Playground Sofia
Aдрес: София, Цариградско шосе 115 – The Mall, етаж 2
Тел.: +359 88 2260262, +359 88 9676667

Контакти Playground Varna
Адрес: Варна, бул. Владислав Варненчик 186 - Mall Varna, етаж 4
Тел: +359 88 7836714, +359 88 7442280, +359 88 2260265

Уеб сайт: www.playground.bg, www.playgroundbg.com

1 Само в Playground Varna,  Mall Varna, етаж 4