Интермаркет

Интермаркет е запазена търговска  марка на Интерсервиз Узунови АД.

Интермаркет предлага на своите клиенти голямо разнообразие от аудио-визуална техника, офис, фото и видео техника, бяла мини и едра битова техника, климатична и хладилна техника, уреди за вграждане, дребни електроуреди и професионално оборудване.
Интермаркет представя Интерсервиз Узунови АД, като официален вносител и дистрибутор за България на световно известните марки Sharp, Fagor, Bomann, Jata, Edesa, Elica, DeDietrich, Smeg, Indesit, Bosch - Siemens, Scarlett, Morphy Richards и Vortex.

Sharp са номер 1 за телевизори, притежавайки около 25% от пазарния дял на производството на най-ценната вещ във всяка една къща - телевизора. След поредица от иновации в еволюцията при технологиите на телевизорите, Full LED, Edge LEd, Quattron, Quattron 3D и Smart TV, Sharp представи следващата си голяма крачка напред, продуктовата иновация - серията "BIG TV". След развитието на телевизията от аналогова в цифрова и в HD, най-накрая можем да се насладим на завидното качество, което Quattron предлага. Тези QUATTRON телевизори са с уникално качество на картината и всички екстри към момента за един телевизор (10-та генерация панели, вграден wi-fi интернет, три DVB тунера, USB медиа плейър, 100Hz и мн. др.) Освен това можете да намерите пълната гама от LCD телевизори с размери на екрана от 19” до 90",  уникалните NO-FROST хладилници с 5-годишна пълна гаранция, както и топ моделите на най-големия производител на микровълнови фурни с над 80 милиона произведени до сега. 

FAGOR е петият по големина европейски производител на бяла техника с присъствие в над 20 милиона домове по света и лидерство на испанския и френския пазар. FAGOR разполага с 16 завода в Испания, Франция, Пoлша, Мароко и Китай, както и с 17 филиалa по целия свят. С придобиването на френския производител BRANDT групата FAGOR се превърна в петия по големина европейски производител на електродомакински уреди в Европа с пазарен дял от 6% и оборот от над 1.7 милиарда евро. От групата на Fagor известни на българския пазар са марките Fagor, Brandt, Edesa, DeDietrich, Thomson и SanGiorgio.

Jata (Хата) е нова търговска марка за България, позиционирана в средния клас електроуреди, заемаща 14% пазарен дял в Испания. Повечето продукти са произведени в Испания. Jata предлага голямо разнообразие на уникални и интересни кухненски продукти на разумни цени. 

Elica е италианска марка, фокусирала се върху дизайнерски решения за аспиратори. Тук италианците са се постарали да направят аспиратор от всякаква екстравагантна форма и решение. Вашата кухня е място, в което миризми, аромати и вкусове се съчетават с познатите ритуали на готвене и удоволствието от общото прекарване на времето. В центъра на кухнята е кухненският абсорбатор, работещ за да подобри атмосферата и качеството на въздуха около нас. ELICA е световният лидер в производството на кухненски аспиратори. Кухненските абсорбатори на освобождават и пречистват въздуха около нас, въплъщавайки в себе си истинския дух на дома, в който живеем.

Smeg е също италианска марка предлагаща уреди за вграждане от висок клас. Марката е концентрирана върху интересни ретро форми и екстравагантния дизайн. Вниманието към всеки детайл и уникалните дизайнерски решения уредите на Smeg заемат централно място в сърцето на дома, превръщайки готвенето в уникална забава.

Silverline е стара немска търговска марка. През 1994г отделът за домакински електроуреди се прехвърля в Мерзифон, Турция. Новия завод започва с производство на аспиратори, като през годините постепенно се увеличава асортимента достигайки в наши дни до разнообразие на уреди за пълно кухненско обзавеждане. Продуктите на Silverline покриват Европейските стандарти за качество и сертификати ISO 9001, CE, KEMAKEUR, TSE and UKRTEST. Фокусирайки се върху удовлетвореността на клиентите, Silverline има за цел да успее с иновативност, висока производителност и надеждност.

Партньори

Контакти
Национален телефон за информация:
0700 11 770 (на цената на един градски разговор)
Главен офис: Варна 9000
МОЛ Варна, бул.Вл.Варненчик 186, ет.2
тел. ; +359 52 556 606; 603 531;
факс: +359 52 556 604;
http://www.intermarket.bg
http://www.sharpbg.com
http://www.fagor.bg
http://www.elicabg.com
http://www.smegbg.com
http://www.jata.bg
http://www.silverline.bg
ел.поща: office@isu.bg;