Мол Варна

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
Варна е най-големият Черноморски град и курортен център и вторият по икономическа активност и доход на населението град в България. Пристанището и международното летище, което обслужва редовни и чартърни полети до повече от 35 страни и 101 града по света, са създали възможност за развитието на туризма, индустрията, търговията и комуникациите в целия регион.
"Мол Варна" се намира на кръстовището на бул. Владислав Варненчик и бул.Христо Смирненски, на минути от 350,000 клиента. Кръстовището е основна транспортна точка, където се пресичат главните булеварди на града които водят до Летище Варна и идеален център и околовръстния път на Варна. Местоположението осигурява отличен достъп с обществен транспорт, автомобил и за пешеходци.

КЛИЕНТИ
Варненска област е с общ брой на населението 489 809. Населението само в община Варна наброява 346 000 души, като туристите които посещават града годишно са над 2,000,000.

МИКС ОТ НАЕМАТЕЛИ
Специално внимание е отделено на търговския микс на всеки етаж в Мола с цел създаването на отлична обстановка за шопинг и забавления. Партерният етаж представлява комбинация от зони за импулсивни покупки, както и добре познати модни вериги.
Висококачествена и младежка мода доминират на първия етаж. На това ниво се намират и магазини за висша мода, козметични продукти и аксесоари.
Вторият етаж акцентира върху мода за цялото семейство, магазини за обувки и спортни магазини. Верига за маркова електроника както и спа и уелнес център осигуряват добър поток от клиенти.
Последният етаж е изцяло фокусиран върху развлечения и се състои от комплекс от спортен бар и кафене, боулинг център и нощни клубове.

Контакти:
"Интерсервиз Узунови" АД
гр.Варна 9000, бул."Владислав Варненчик" №186, ет.3
Сайт: www.mallvarna.com
Тел.: +359 52 687 601
Факс: +359 52 630 730